Binnenmarkering

Binnenmarkeringen zorgen voor meer structuur, duidelijkheid én veiligheid voor zowel personeel als klanten.

We zoeken samen met U naar welke mogelijkheden er zijn, welk product het best wordt gebruikt en indien nodig geven we tips ivm de uitgewerkte plannen.

Wegenverf type A

Deze klassieke wegenverf wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, zowel voor verkeerstoepassingen binnen als buiten, parkings, terminals, enz... De meest gebruikte standaard kleuren zijn wit en geel, maar op vraag zijn andere kleurencombinaties mogelijk. Deze verf wordt aangebracht met airless-toepassingen.
Gratis offerte aanvragen

Epoxy verf

Dit type van verf bestaat uit twee componenten die ter plaatse gemengd worden. Deze verf wordt gebruikt voor markeringen binnen en is extreem duurzaam en slijtvast. Eens aangebracht ziet u duidelijk dat deze verf een glanzende look heeft die er voor zorgt dat u geen extra laklaag nodig heeft! Deze verf wordt aangebracht met airless-toepassingen
Gratis offerte aanvragen

Epoxy coating

Een Epoxy vloercoating is een dunne beschermlaag die aangebracht wordt op een bestaande vloer. Epoxy coating is een toplaag op basis van kunststof, die zorgt voor een naadloze bescherming van de vloer. De coating biedt dezelfde voordelen als een Epoxy gietvloer, al is de coating wel minder duurzaam en minder dik.
Gratis offerte aanvragen

Meer info nodig? Interesse om samen te werken?

Kerkomstraat 5 - 3891 Gingelom
0477 85 50 20
BTW BE 0829.976.540
Gratis offerte