Steentapijt

Steentapijt is een uitstekende vloeroplossing voor zowel particulieren als bedrijven. Slijtvast, makkelijk te onderhouden, strak en toch warm: een hygiënische en kwaliteitsvolle vloer voor elke ruimte.

WENST U EEN OFFERTE VOOR STEENTAPIJT REGIO VLAAMS-BRABANT, LIMBURG OF ANTWERPEN? NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT. 

Wat is steentapijt?

Een vloer uit steentapijt bestaat uit miljoenen gekleurde grintkorrels, gemengd met een tweecomponentenhars. U kiest uit verschillende korrelgroottes en oneindig veel kleurencombinaties. Prosign werkt altijd met steentapijt van het kwaliteitsmerk SIDEC

Welke soorten steentapijt zijn er?

Bij steentapijt hebt u de keuze tussen een open of een gesloten structuur. Deze laatste zorgt ervoor dat uw vloer volledig waterdicht is: perfect voor keukens en badkamers. 

Steentapijt: onderhoud

Het onderhoud van steentapijt is een van de grote voordelen van dit type vloer. Het vuil wordt opgenomen in de poriën van de vloer, zodat het dus minder snel zichtbaar is.

Wekelijks één keer grondig stofzuigen is voldoende om het steentapijt schoon te maken. Vlekken (vb. wijn, koffie) zijn makkelijk te verwijderen met een sopje. Bij de plaatsing van steentapijt geeft Prosign u alle richtlijnen voor het onderhoud van uw vloer.

Steentapijt: ondergrond

Met een goede voorbereiding kan Prosign op bijna elke ondergrond steentapijt plaatsen. Een overzicht:

  • Chape/cementdekvloer: na een voorbewerking met een gepaste tweecomponenten primer zijn de poriën van de chape voldoende afgesloten om de lijm en siersteentjes aan te brengen.
  • Tegelvloer/natuursteen: hierbij is de beste methode de tegels eerst ruwer te maken (kogelstralen of schuren) en daarna gebruikt Prosign een tweecomponenten tegelprimer.
Steentapijt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x