Markeringen

Markeringen voor zowel binnen als buiten. Duidelijke markeringen biedt de klant meer structuur, meer duidelijkheid voor personeel en klanten, biedt meer veiligheid, kortom als het binnen de lijntjes moet blijven staat Prosign in voor het uitwerken en aanbrengen van die lijnen! 

We zoeken samen met U naar welke mogelijkheden er zijn, welk product het best wordt gebruikt en indien nodig geven we tips ivm de uitgewerkte plannen.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO!

Wegenverf type A

Deze klassieke wegenverf wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, zowel voor verkeerstoepassingen binnen als buiten, parkings, terminals, enz... De meest gebruikte standaard kleuren zijn wit en geel, maar op vraag zijn andere kleurencombinaties mogelijk. Deze verf wordt aangebracht met airless-toepassingen.

Epoxy verf

Dit type van verf bestaat uit twee componenten die ter plaatse gemengd worden. Deze verf wordt gebruikt voor markeringen binnen en is extreem duurzaam en slijtvast. Eens aangebracht ziet u duidelijk dat deze verf een glanzende look heeft die er voor zorgt dat u geen extra laklaag nodig heeft! Deze verf wordt aangebracht met airless-toepassingen.

Polyurethaan verf

Dit type van verf is gelijkaardig aan de twee component epoxy, maar deze wordt voor buiten gebruik aangeraden. Zeer slijtvast, mooi glanzend. Deze verf wordt aangebracht met airless-toepassingen.

Thermoplastisch

We hebben een uitgebreid gamma aan voorgevormde thermoplastische tekens. Het voordeel van thermoplastiek is de extreme duurzaamheid, ideaal voor druk bereden wegsituaties. Onze tekens worden aangebracht met een brander. De thermoplastiek is uitgerust met parels voor een hoge antislipwaarde.

Markeringen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x